Základy účetnictví ÚSC a PO – pobytový seminář březen 2025
Publikováno 15. 1. 2025
Základní informace
25.3. – 28.3.2025
Pardubice – Hotel STARÉ ČASY – Havlíčkova 1080, Pardubice
Lektor:
Bc. Jitka Pohnerová
Seminář se koná každoročně (pravidelně od roku 2014). Je věnován základům účetnictví ÚSC a PO.
Výhody:
lektor má praktické zkušenosti s vedením účetnictví obce a příspěvkové organizace
intenzivní forma semináře (s možností ubytování) umožňuje účastníkům vyměňovat si zkušenosti z praxe, upevňovat si a ověřovat své znalosti i v době mimo přednášky
individuální přístup k potřebám účastníků, prostor pro diskusi – seminář se koná v menší skupině do 25 osob
kontakt s lektorem, poradenství a přístup k videozáznamům vybraných přednášek již před datem konání – k dispozici ode dne přihlášení (přihláška viz níže)
Náplň semináře
základy podvojného účetnictví obcí, svazků a PO
přehled právních předpisů k účetnictví a rozpočtovému hospodaření pro rok 2025
postupy účtování o majetku, zásobách, transferech, pohledávkách a další
účetní závěrka
úvod do rozpočtové skladby (pro obce)
úvod do účtování peněžních fondů (pro PO a zřizovatele)
konzultace účetních případů z praxe
Další informace
Intenzivní seminář obsahuje dopolední a odpolední výuku včetně praktického procvičování a rozboru účetních případů z praxe.
Seminář splňuje pravidla pro průběžné vzdělávání úředníků ÚSC v rozsahu 24 hod.
Cena:
6.950 Kč školné včetně studijních materiálů (hradí se předem na základě zálohové faktury v únoru/ březnu 2025)
875 – 1.075 Kč/ noc – se snídaní ve dvoulůžkovém pokoji
Doporučujeme včasné přihlášení.
Přihláška viz níže
v přihlášce do Dalších sdělení uveďte podrobnosti k ubytování: „bez ubytování“, spolubydlící apod.
rezervaci ubytování v hotelu zajišťujeme hromadně do vyčerpání volné kapacity
Zahájení semináře v úterý 25.3.2025 ve 14:00 hod ukončení v pátek 28.3.2025 ve 12:00 hod.
Bližší informace na vyžádání: registrace@vucetnictvi.cz
Závazná přihláška - Základy účetnictví ÚSC a PO
Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.Souhlasím