Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

On-line seminář – pokyny a pomůcky ke studiu

On-line seminář ZÁKLADY ÚČETNICTVÍ ÚSC a PO je založen na lektorem řízeném samostudiu. Studenti využívají následující studijní opory:

Studijní plán – průvodce on-line studiem. K orientaci využíváme obsah semináře a podrobné pokyny lektora obsažené v každé lekci a kapitole.

Učebnice – tištěný text lektorky (slouží i k presenčním seminářům)

Videa – obvykle krátká videa (v rozsahu 3-10 min) umístěná na youtube kanále vcetnictvi.cz. Obsahují pokyny ke studiu, výklady lektora, případně shrnují probrané kapitoly.

Videokurzy – prezentace s výkladem (10-20 min) jsou přístupné na webu ucetniportal.cz za použití přihlašovacích údajů (doporučujeme při přihlašování zvolit možnost „zůstat přihlášen“ ). Při prvním poslechu doporučujeme přehrávat od začátku do konce (prezentaci je možné zastavovat a opětovně pouštět). Později, můžete přehrávat libovolnou pasáž, výběrem konkrétního snímku. K poslechu videokurzu si vytiskněte studijní materiál (v záložce nad oknem prezentace), případně sledujte výklad v učebnici.

Testy – nejčastěji budou zadávány testy, které jsou součástí videokurzů. Naleznete je u videokurzu (pod oknem prezentace).

návod k ovládání videokurzů.pdf

Audionahrávky – krátké zvukové nahrávky s výkladem k tištěnému studijnímu materiálu (student při poslechu sleduje text). Nahrávku lze přehrávat, zastavit a opětovně spustit, nelze však přetáčet, přeskakovat .

Objednávky směřujte na naše kontakty.